İngilizce Öğretmeni Hülya Sarıdaş ve 10.sınıf öğrencilerinden “Yüsra Alaca, M. Hira Akdaş, Y. Tuana Kişi, Burcu Odabaşı, E. Tuna Bilgili, S. Eren Karakuş, Sude Şentürk” uluslararası "Unlock the Language Chest (Dil Sandığının Kilidini Aç)" isimli e-Twinning projesinin ortağı oldu. Projede 1 İspanya, 1 Polonya, 1 Litvanya ve 6 Türkiye’den olmak üzere toplamda 9 okul ve 70 öğrenci yer aldı.

"Unlock the Language Chest (Dil Sandığının Kilidini Aç)" projesi hakkında şu bilgiler verildi:

“Dil öğrenme sürecini eğlenceli ve etkili bir şekilde desteklemeyi amaçlayan bir dil öğrenme girişimidir. Proje, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak çeşitli etkinlikler ve kaynaklar sunmaktadır.

Osmancık'ta akraba kavgası: Amcasını öldürdü, kuzenini yaraladı Osmancık'ta akraba kavgası: Amcasını öldürdü, kuzenini yaraladı

Bu aktiviteler arasında dil değişim günleri, dil öğrenme oyunları, pratik oturumları, kültürel paylaşım etkinlikleri, dil öğrenme kaynaklarının paylaşımı ve ilham veren konuşmacıların katılımı yer alıyor. Proje, öğrencilerin dil becerilerini güçlendirmek ve farklı kültürler arasındaki etkileşim yoluyla dil öğrenme deneyimlerini zenginleştirmek için bir platform sağlıyor.”

Editör: Ebru Çalık