2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna gelirken, karnelerin ne zaman verileceği şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki okullar ne zaman kapanacak? Okulların kapanmasına ne kadar kaldı? Karneler ne zaman verilecek?

20 milyonu aşkın öğrenci ve veli, okulların ne zaman kapanacağını merak ediyordu. Okulların tatil olmasına kaç gün kaldığı araştırılmaya başlandı. 

Karnelerin alınacağı tarihi önceden öğrenmek isteyen öğrenciler, yaz tatili için gün saymaya başladı. Peki karne günü ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman?

2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesine az kala, öğrenciler tarafından yaz tatilinin ne zaman başlayacağı araştırılmayabaşlandı. Okul yönetiminin belirlediği tarih ve saatlerde verilen karneler, tüm yurt genelinde aynı tarihte verilecek. 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2023-2024 takvimi sonrasında, okullardaki tatil tarihleri belli oldu.

İzmir'in genç itfaiyecileri sıkı eğitimden geçiyor İzmir'in genç itfaiyecileri sıkı eğitimden geçiyor

Okullar bu yıl 14 Haziran Cuma günü kapanacak.

2023-2024 eğitim öğretim yılında karnelerin 14 Haziran Cuma günü sabah saatlerinde okullarda verilmesi bekleniyor. Karneler, okul yönetiminin belirlediği saatler çerçevesinde 8.30 itibariyle verilmeye başlanıyor. Her okulun karne dağıtma saati birkaç saat farklılık gösterebiliyor.

Buna göre, okullar ne zaman kapanacak sorusu yanıtını bulmuş oldu. Okulların 14 Haziran Cuma günü kapanması ve karnelerin yine 14 Mayıs 2024 günü içerisinde verilmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi