Osmancık'tan dünyaya: Şifa kaynağı Sarı Kantaron Yağı için marka başvurusu yapıldı Osmancık'tan dünyaya: Şifa kaynağı Sarı Kantaron Yağı için marka başvurusu yapıldı

U17 Avrupa Badminton Şampiyonası 4-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında 40 ülkenin katılımıyla Litvanya’nın Vilnius şehrinde yapıldı. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Osmancık Barış Boyar Spor Kulübü kurucusu Badminton Milli Takım Anrenörü Barış Boyar, “Öyle bir başarı ki bu anlatmak için kelimelerim yetersiz kalıyor inanın. 

Bu turnuvanın hazırlığı için rakipleri 10 tane puan turnuvasına giderken, bu çocukları hazırlık ve puan turnuvalarına götürmemek için ellerinden geleni yaptılar. Biz emekçi antrenörler kendi imkanlarımızla götürelim dediğimizde bile önümüze bin türlü engel çıkarttılar. Hatta görev pasaport yazısı bile vermediler. Bu çocukları yetiştiren antrenörlere görev vermeyip, tek bir başarısı olmayan insanları Milli takıma görevlendirdiler. Çalışmalarımızı yaparken hiçbir malzeme desteğinde bulunmadılar. Bu pırıl pırıl sporcularımızın ve biz emekçi antrenörlerin moral ve motivasyonunu bozmak için ellerinden geleni yaptılar. Birde utanmadan kendilerine görev yazdırıp takımın başında gittiler. Maçları izlerken emin olun takımın kaybetmesi için dua bile etmişlerdir. Hele birisi var ki bu örgütün elebaşı utanmadan twit atıp tebrik ediyor. Söyleyecek tek şey var size yazıklar olsun. Uzak durun artık bizden. Nemalanmaya çalışmayın. 

Gereken cevap sahada bin katıyla verildi size. Bu kocaman yürekli gençlerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Sizleri çok seviyorum.

Sporcularımıza ve bizlere desteklerini esirgemeyen Çorum Millet Vekilimiz Oğuzhan Kaya’ya, Osmancık Kaymakamımız Ayhan Akpay’a, Osmancık Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör’e Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Cebeci’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a şahsım ve sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: Ebru Çalık