Kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak mayasız pişi tarifi ile tanışmaya hazır mısınız? Yoğurt, yumurta ve birkaç basit malzemeyle, evde hızlıca pişi yapmanın yolunu keşfedin.

Kahvaltıda ne pişirsem diye düşünenlere müjde: Mayasız ve hızlı pişi tarifi burada! Hem tatlı hem tuzlu lezzetlerle uyum sağlayan bu puf puf pişiler, sabahlarınızı şenlendirecek.

Pişi yapmak hiç bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı! Mayasız ve pratik pişi tarifimizle, kahvaltı sofralarınıza renk katmaya hazır olun. Bu tarif, tüm aileyi mutlu edecek.

MALZEMELER

Bu tarifle dışarıdan almanıza gerek kalmayacak: Çıtır çıtır Lahmacun tarifi Bu tarifle dışarıdan almanıza gerek kalmayacak: Çıtır çıtır Lahmacun tarifi

1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
3 - 3,5 su bardağı un
Kızartmak için:
1 su bardağı sıvı yağ

TARİF

Yumurta ve yoğurdu güzelce çırpın. İçine tuz ve kabartma tozu ekleyin.
Azar azar unu ekleyip,ele yapışmayacak bir kıvama gelene kadar yoğurun.
Hamurunuzu on dakika kadar dinlendirdikten sonra merdane yardımıyla açın. Orta kalınlıkta bir hamur olmalı.
İster bardak yardımıyla isterseniz yuvarlak bir kalıpla hamurunuzu kesin.
Yağı ocağa alın. Yağınız iyice kızınca pişileri tavaya alıp arkalı önlü kızartın.
Tüm hamuru bu şekilde kızarttıktan sonra pişileriniz hazır!

Kahvaltı sofralarınıza yeni bir soluk getirecek mayasız pişi tarifi ile sabahlarınız artık daha keyifli başlayacak. Yoğurt, yumurta ve birkaç basit malzemeyle hazırlanan bu lezzetli ve pratik pişiler, hem hızlı hazırlanışı hem de ağızda dağılan lezzetiyle herkesin favorisi olacak. Mayasız pişi tarifi, kahvaltılarınızı zenginleştirecek ve sabahlarınızı daha neşeli hale getirecek. Bu kolay ve pratik tarifi deneyin, kahvaltı keyfinizi ikiye katlayın!

Editör: Haber Merkezi