Bu nasıl tasarruf paketi? Cumhurbaşkanlığı Sarayı Günde 53 milyon, dakikada 37 bin lira harcadı! Bu nasıl tasarruf paketi? Cumhurbaşkanlığı Sarayı Günde 53 milyon, dakikada 37 bin lira harcadı!

Erkan Yıldız, “Umudunuzu asla yitirmeyin, müsterih olun, biz buradayız ve 14 Mayıs’ta tarih yazacağız” dedi.

İYİ Parti'nin 2023 Seçim Beyannamesi'nde öne çıkan başlıklar ise adalet, kadın hakları ve eğitim oldu. "Adil Türkiye", "Saygılı Türkiye", "Nitelikli Türkiye" ve "Güçlü Türkiye" olmak üzere 4 ana başlıkta sıralanan politikalar, partinin Milli Göç Doktrini doğrultusunda Türkiye'ye yönelik kitlesel göçün sınır ötesinde tutulacağına ve sığınmacılara vatandaşlık verilmeyeceğine vurgu yapıyor. Beyannamede ayrıca, merkezi ve yerel yönetim işbirliği ile mülkiyet haklarının korunacağı bir Kentsel Dönüşüm Yasası'nın çıkarılacağı belirtiliyor.

Toplantı sonrası düzenlenen iftar programında ise Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, Millet İttifakı Yozgat 1. Sıra Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, Amasya, Yozgat ve Sivas il başkanları ile seçim çalışmalarını değerlendirdi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale ise partisinin kişiselleştirilmiş seçim beyannamesinin tanıtımını yaptı.

İYİ Parti'nin seçim beyannamesi açıklaması, Türkiye gündeminde önemli bir yer tutarken, parti yetkilileri de seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan saldırı ise, ülkedeki siyasi gerilimlerin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş