CHP Çorum İl Başkanı Ümit Er, Kadir Gecesi'nin milletimiz için önemine dair açıklamalarda bulundu. Er, Ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını hatırlatarak, Kadir Gecesi'nin sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı ve özveriyi pekiştirmesi temennisinde bulundu.

Er, Kadir Gecesi'nin Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı mübarek bir gece olduğunu vurgulayarak, bu gecenin manevi derinliğinde arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bin aydan daha hayırlı olduğunu belirtti. Ramazan ayının kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi olan Kadir Gecesi ile zirveye ulaştığını ve bayram sevinci ile taçlandığını da ekledi.

Er, Kadir Gecesi'nin milletimiz için sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve özveriyi pekiştirmesini temenni ederek, bu mübarek gecenin tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diledi.

Beştepe'de kritik Kabine Toplantısı: Ekonomi ve öğretmen atamaları masada Beştepe'de kritik Kabine Toplantısı: Ekonomi ve öğretmen atamaları masada

Haber Merkezi