Eceli gelen köpek cami duvarını pislermiş ya…

İsrail denen gözü dönmüş vahşet makinası da sürekli Mescid-i Aksa'ya saldırıyor. Müslümanların ilk kıblesini postalları ile çiğniyor ve içeride namaz kılan Müslümanları hiç çekinmeden öldürüyor.

Bugün Allah korusun Mescid-i Aksa düşerse yarın öbür gün sıra Müslümanların kıblesi Kabe’ye gelecek...

Bugün Mescid-i Aksa’yı koruyamayan Müslümanlar, korkarım ki, yarın öbür gün Allah'ın evi Kabe’yi korumak adına yine korkaklık gösterecekler...

İsrail Müslümanlardaki korkaklığın farkına vardığı için sürekli Müslümanların mallarına, canlarına, kutsallarına, ırz ve namuslarına saldırıyor.

İsrail'in bu tutumu ve bu saldırganlığı, Siyonist Yahudiler için hiç hayra alamet değil.

İsrail’in eceli gelen köpek misali olduğunun çok açık bir göstergesi ve önemli bir kanıtıdır. 

Tek gözü ile dünyayı gözetleyen ve sömüren İsrail...

HAMAS İSRAİL'İN TEK GÖZÜNÜ ÇIKARDI

O tek gözünü de Hamas çıkarınca eceli gelen, kafası kopmuş, kudurmuş köpeğe döndü resmen...

Önüne gelene saldırıyor....

Meydan okuyor...

Herkese ölüm yağdırıyor…

Tehditler ediyor...

Tüm İslam coğrafyası ve tüm Arap alemi, hatta tüm dünya için çok büyük bir tehlike haline dönüşmüş durumda İsrail denen Siyonist vahşet.

SİYONİST İSRAİL; TEK DİŞLİ TERÖRİST

Bu teröristler, sözde devlet adı altında her gün ayrı bir katliama, bir vahşete sebep oluyor… İnsanlık adına utanç vericiler… Masum sivillerin üzerine her türlü savaş suçu silahlarla, mesela beyaz yakıcı fosfor bombaları ile saldırıyorlar.

İSRAİLLİ TERÖRİSTLER GAZZE'DEKİ EL-EHLİ BAPTİST HASTANESİ’NE BOMBA YAĞDIRIYOR 

Haksız yere kendi ırklarından gelen Peygamberlerini öldüren bu Siyonist Yahudi milleti, sözlerinde asla durmaz. Yapılan hiçbir anlaşmaya uymayan, azgın ve taşkın bir topluluktur. Bir yandan da bir o kadar korkak ve ödlek bir millettir.

O kadar korkaktırlar ki, tam da bu yüzden küçücük yeni doğmuş bir bebeği dahi ondan korktukları için vahşi bir şekilde öldürürler.

Sonra da çıkıp hiçbir şey yapmamışlar gibi konuşurlar, suçu asla üstlerine almazlar. İsrail Başbakanı Netanyahu açıklama yapmış; “Hastaneyi biz bombalamadık.” diye… İsrail’in firavun askerleri hastaneyi bombalamamış, sözde… ABD Başkanı Biden da onu doğrulamış hemen; “Hastaneyi İsrail bombalamadı.” diye. Bozacının şahidi şıracı... 

Hem uluslararası hukuku hiçe sayıp hastane bombala, hem dünyanın tepkisinden kork. Tam da İsrail’e uygun bir hareket.

Hastane bombalayan; yaşlı, kadın, çocuk, bebek, yaralı veya sağlık çalışanı demeden sivilleri öldüren bu katliamı çok ciddi söylüyorum dünyada İsrail hariç hiçbir terörist yapmaz!

İsrail'in yaptığı bu kabul edilemez vahşi saldırı, herhangi bir teröristten daha aşağılık bir durumda olduklarını ortaya koyuyor.

“İsrail insanlık suçu işliyor, savaş suçu işliyor.” diyeceğim ama herkes korkmuş durumda... İşlemiş olsa ne olacak? Kaç Müslüman ülke lideri çıkıp da hoşt köpek diyebiliyor?

MÜSLÜMAN ARAP LİDERLER VE MÜSLÜMANLAR 

Bugün İsrail denilen katil sürüsü, sadece Gazze’ye saldırmıyor ki…

Lübnan'a saldırıyor. 

Suriye'ye saldırıyor. Suriye topraklarına, Golan tepelerine çöküyor. Suriye’nin havalimanlarını bombalıyor.

İran'ı tehdit ediyor.

Irak vahşetinin arka perdesinde de yine Siyonist Yahudiler; ırkçı, faşist Yahudiler vardı...

Suriye, Libya, Yemen iç savaşlarında da yine finansör ve destekçileri olarak hep perdenin gizli yerinde ve plan kurucuların arasında, oyun masasında hep İsrailli Siyonistler vardı.

Bu saatten sonra özellikle “Ortadoğu’da bana bir şey olmaz. Ben keyfime bakarım. Marka Müslümanlığı yaparım.” demesin kimse… 

Kimsenin güvenliği artık söz konusu değil!

SIRASI GELEN KOYUN OLMAKTAN MÜSLÜMANLAR KURTULMALI 

Tamam gavurlar, Siyonistler kimyasal silahlar yapmış… 

Gavur silahlanırken, ilim ve bilim ile uğraşırken Müslümanlar da 200-300 sene uyumuş, anlıyorum.

Fakat şimdi geldiğimiz noktada gavurlar ve Siyonist Yahudiler, Müslüman ülkeleri sıraya koymuşlar; sırası gelen Müslüman ülkesi gidiyor…

Bu gidişata dur demezsek korkarım ki çok yakın bir zamana kadar işgal edilmemiş veya iç karışıklık çıkmamış Arap ve Müslüman ülkesi kalmayacak.

Korkunun ecele faydası yok.

Ölümden ne kadar korkarsan kork, ölüm mutlaka seni yakalayacaktır.

Ölümden kaçış yok.

Ölümsüz köy yok.

O yüzden korkaklık ile bu işler olmaz.

Korkaklık göstermeye devam edilirse bugün Filistin’in başına gelenlerin yarın öbür gün tüm Müslüman ülkelerinin tek tek başına gelmesi kaçınılmaz olacaktır.

AVRUPA’NIN KILINA DOKUNSALAR HEPSİ ANINDA BİRLEŞİYOR

Hristiyan Avrupa topluluğu dahil, bir Avrupa ülkesinin kılına dokunsalar saniyeler içinde hepsi bir ağızdan en şiddetli tepkiyi ve etkiyi gösteriyor.

Öyle bir tepki gösteriyorlar ki, ikinciye kimse Avrupa'nın kılına dahi dokunmaya cesaret edemiyor.

İSRAİL İLE AMERİKA KANKA  

75 yılda bir Hamas İsrail’e saldırdı diye önce İsrail ve Amerika kankaları, ardından da İngiliz ve Fransız destekçileri hemen olaya dahil oldu. En büyük savaş gemilerini, son teknoloji savaş uçaklarını, en yıkıcı bombalarını ve en azılı askerlerini anında olay yerine gönderdiler.

TEK BİRLEŞEMEYEN TOPLUM MÜSLÜMANLAR

Yaklaşık 50 tane Müslüman ülkesi var.

Geçtim elli taneyi; 10 tane, 20 tane Müslüman ülkesinin bir araya gelip güçlerini birleştirmesi dahi hayal!

İki tane Müslüman ülkesi dahi birleşip birbirine destek olamayacak kadar aciz, zavallı ve müşkül duruma düşmüş vaziyette…

Düşünebiliyor musunuz, iki Müslüman ülkesi dahi birbirlerine destek çıkamıyor, birbirini koruyamıyor… 

Ne acayip, ne tuhaf!

Müslümanlar gavurdan o denli korkar hale gelmiş yani.

O denli günlük, geçici, dünyalık menfaatlerinin peşinden koşar hale gelmişler…

ÇIKIŞ VE KURTULUŞ YİNE İSLAM’DA

Müslümanlar aklını başına toplamalı, geçici zevkü sefalarından vazgeçmeli, gavurun silahlarından değil, yalnızca Allah'tan korkmalı. İmanlı birer Müslüman olup güçlerini birleştirip bu işin içinden çıkmayı başarmak zorundalar.

Yoksa sırası gelen koyun misali, tek tek tüm Müslüman ülkelerinde işgal, kan, gözyaşı, yıkım, vahşet, soykırım, tecavüz kaçınılmaz olacak...

Karşı taraf nasıl topyekün saldırıyorsa Müslümanlar da Filistin’i yalnız ve çaresiz bırakmamalı, tüm güçleriyle Filistin’in yanında yer alarak topyekün savunma yapmak zorunda.

Yoksa yarın çok geç olabilir.

Filistinli diye bir Müslüman kalmayabilir.

Filistin düşerse sıra başka Müslüman ülkesine, başka Müslüman topluluğa, başka Müslüman topraklarına gelir.

Müslümanların hayatta kalması için tek çıkış, yine Müslümanların güçlerini birleştirmesi ve emperyalist güçleri komple kendi topraklarından ve Ortadoğu’dan atması ile mümkün olacaktır.