- Ordu, Trabzon, Rize ve Giresun'daki balıkçılar, 1 Eylül 2023'te başlayan ve 7,5 ay süren sezonda ekmeğini daha çok hamsi...
Ekim ayının esintisiyle birlikte denizlerden taze taze gelen palamut balığını doğru pişirme yöntemiyle masalarınıza taşıyın. Denizlerin mavisi, tezgahların baştacı Palamut...
- Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Samsun: - "Küresel ısınma sonucunda yağmurların düzenli...
- Sinop Merkez Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ünlü: - "Havaların biraz soğuması lazım. Ay sonuna doğru balığın olacağını umut ediyorum"
- 15 Nisan'da başlayan av yasağının ardından teknelerini kıyıya çeken balıkçılar, yeni sezon öncesi ağ onarımı ve tekne bakım işlemlerini...