Yukarızeytin Köyü’nden merhum Asım Akıllı'nın eşi, Emrah, Süleyman, Mustafa, Hilmi ve Asım Akıllı, Ayşe Özdemir, Hatice Suat, Sıdıka Daştanbek, Gülden Kamarat, Sultan Yüztgenç ve Satı Göler' in anneleri Fatma Akıllı vefat etti. 


75 yaşında, yaşlılığa bağlı olarak vefat eden Fatma Akıllı’nın aniden rahatsızlanmasının ardından Osmancık Devlet Hastanesinden ambulans ile Çorum Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Fatma Akıllı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. 

Merhumenin cenazesi bugün (5 Mayıs 2023 Cuma günü) Cuma namazına müteakip Osmancık Beyler Çelebi Camiden alınarak Asri Mezarlık’ta defnedildi. 
Cenazeye Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ailesi ve sevenleri katıldı. 

Merhumeye Allah’tan rahmet, Osmancık Belediye Basın Yayın Halkla ve İlişkiler Sorumlusu, Anadolu Ajans Osmancık Temsilcisi ve Osmancık TV Genel Yayın Yönetmeni Emrah Akıllı başta olmak üzere ve ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Osmancık YAPA Anaokulu’ndan "Anneler Günü" etkinliği Osmancık YAPA Anaokulu’ndan "Anneler Günü" etkinliği

Ebru Çalık

Editör: Ebru Çalık