Umutlar Bodrum'a kaldı! Çorum FK: 1-1 :Bodrumspor Umutlar Bodrum'a kaldı! Çorum FK: 1-1 :Bodrumspor

15-18 Şubat tarihlerinde Ankara’da düzenlenen 19 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasında Çorum'u temsil eden Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü sporcusu Mehmet Can Töremiş 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Töremiş daha önce de 9-11-13-15-17 yaş altı tek erkekler kategorisinde ki Türkiye Şampiyonluklarından sonra, 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında da kazanarak tarihe geçti.

19 yaş altı Badminton Türkiye şampiyonası çift erkekler kategorisinde Mehmet Can Töremiş partneri Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Buğra Aktaş ile birlikte Türkiye şampiyonu olarak ikinci altın madalyasını  kazandı. Mehmet Can Töremiş 19 yaş altı Badminton Türkiye şampiyonasının en teknik sporcusu seçilerek Fair Play ödülüne de layık görüldü.

19 yaş altı Badminton Türkiye şampiyonası çift kadınlar kategorisinde Çorumlu sporcu Beren Aşkar partneri Erzincan Türk Telekom Spor kulübü sporcularından Sudenaz Acu ile birlikte Türkiye 2.'si olarak gümüş madalya kazandı.

 19 yaş altı Badminton Türkiye şampiyonası kulüp sıralamasında Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü Türkiye 3.'sü olarak Bronz madalya kazandı.

Editör: Ebru Çalık