Evde zaman geçirmeyi sevenler için mükemmel bir tarif! Sadece üç malzeme kullanarak, hiç bayatlamayan kurabiyeler yapabilirsiniz. Hem ekonomik hem de lezzetli bu tarif, tatlı krizlerinizin yeni kurtarıcısı olacak.

Pratiklik ve lezzet arayanlar için ideal bir seçim: Üç malzemeli kurabiye! Bu basit tarif, kısa sürede hazırlanışı ve uzun süre tazeliğini koruyan yapısıyla mutfakta harikalar yaratmanıza olanak tanır. Hadi, malzemelerinizi hazırlayın ve bu kolay tarifi deneyin!

Üç malzeme ile mutfakta sihir yapmaya hazır mısınız? Bu kurabiye tarifi, az malzeme ile maksimum lezzet vaat ediyor. Üstelik çok uzun süre taze kalarak, her zaman yanınızda olacak bir atıştırmalık sunuyor. Hemen deneyin ve farkı hissedin!

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

2,5 su bardağı un
1 paket toz krem şanti
1 su bardağı sıvı yağ

Üzeri İçin:

1.5 yemek kaşığı pudra şekeri

Bu tarifle bir daha pastaneden almayı unutacaksınız: Pastane usulü Şekerpare nasıl yapılır? Bu tarifle bir daha pastaneden almayı unutacaksınız: Pastane usulü Şekerpare nasıl yapılır?

3 MALZEMELİ KURABİYE NASIL YAPILIR?

1- Derin bir kaba hamur için yeterli olacak miktarda un koyun. Ardından içerisine krem şanti ve sıvı yağı ekleyin. Hamur pürüzsüz bir kıvam alana kadar güzelce yoğurun.

2- Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avuç içinizde yuvarlayın.

3- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine kurabiyeleri aralıklı olarak yerleştirin.

4- 180 derecede önceden ısıttığınız fırında ortalama 15 dakika kadar kontrollü olarak pişirin.

5- Fırından çıkan kurabiyeleri ilk sıcakları çıktıktan sonra pudra şekeri ile süsleyin.

İşte asla bayatlamayan 3 malzemeli kurabiye hazır.

İşte karşınızda, malzeme listesi kısa ama etkisi büyük bir tarif! Üç malzemeli bu kurabiye, pratikliği ve bayatlamayan yapısı ile mutfakta vazgeçilmezlerinizden biri olacak. Hem ekonomik hem de lezzetli bu tarifi dilediğiniz zaman yapabilir, aileniz ve arkadaşlarınızla tazeliğini uzun süre koruyan lezzetini paylaşabilirsiniz. Hemen bu basit ve etkili tarifi deneyin, mutfakta yaratıcılığınızı konuşturun!