Güne enerjik bir başlangıç yapmak için lezzetli ve doyurucu bir kahvaltı şart! Peki, kısa sürede harika bir lezzet yaratmaya ne dersiniz? Yumurtalı ekmek tarifimizle, minimal çaba ile maksimal tat alın!

Yoğun sabah saatlerinde hızlıca hazırlayabileceğiniz bir tarif arıyorsanız, yumurtalı ekmek ideal bir seçenek. Hem pratik hem de doyurucu bu tarifi keşfedin ve kahvaltılarınızı bir üst seviyeye taşıyın.

Kahvaltıda ne yapacağınıza karar vermek bazen zor olabilir. Ancak bu kolay yumurtalı ekmek tarifi ile sabahlarınızı hem lezzetli hem de pratik bir şekilde güzelleştirebilirsiniz. İşte adım adım yumurtalı ekmek yapımı!

10 Dakikada Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Malzemeler;

1 adet somun ekmek
Sosu İçin;
3 adet yumurta
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Karabiber
Pul biber
Tuz
100 gram lor peyniri
Yarım demet maydanoz
Rendelenmiş kaşar peyniri

Kabardıkça kabaran sütsüz yoğurtsuz pofuduk Kek tarifi Kabardıkça kabaran sütsüz yoğurtsuz pofuduk Kek tarifi

Yapılışı:

Ekmeği eşit olacak şekilde dilimlere keselim.Sosu uygun bir karıştırma kabına yumurta, süt, zeytinyağı ve baharatlarını ekleyip karıştıralım. Üzerine lor peyniri ve doğranmış maydanozu ekleyip karıştırmaya devam edelim.Dilimlemiş olduğumuz ekmekleri hazırlamış olduğumuz sosa bulayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim.Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpelim.Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim.

Bu kolay ve lezzetli yumurtalı ekmek tarifi, meşgul sabahlarınızda kahvaltıya yeni bir soluk getirecek. Herkesin beğenisini toplayacak bu tarifi deneyin, hem pratikliği hem de lezzeti ile zaman kazanın ve sabahlarınızı keyifli hale getirin. Şimdi, kahvaltı sofralarınıza bu nefis tarifi eklemek için mükemmel zaman. Afiyet olsun!