Çorum FK, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi verirken, kendi sahasında Düzcespor ile karşılaştı. Rakibini 1-0'lık skorla mağlup eden Çorum FK, rakibi Şanlıurfaspor'un da puan kaybetmesiyle zirvedeki yerini güçlendirdi.

Çorum FK'ya galibiyeti getiren golü 90+1. dakikada Atakan Akkaynak attı. Bu golle takımını bir adım daha şampiyonluğa yaklaştıran Akkaynak, taraftarların sevincini artırdı.

ŞANLIURFASPOR KAYBETTİ!

Aynı gün oynanan diğer karşılaşmada ise Çorum FK'nın en yakın rakibi Şanlıurfaspor, deplasmanda Nazilli Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçlarla Çorum FK, en yakın takipçisi Şanlıurfaspor ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Çorum FK, bu galibiyetle moral bulurken, taraftarlarını da sevince boğdu.

Stad: Çorum Şehir
Hakemler: Kutluhan Bilgiç xx, Hüseyin Kıvanç Durmaz xx, Muhammed Ali Doğan xx
Çorum FK: Ali xx, Emre xx, Eren xx (Hurşit dk. 76 xx), Atakan xxx , Gökhan xx, Suat xx, Selim xx (Sinan dk. 64 x), Murat xx (Atakan Cangöz dk. 76 xx), Ferhat xx, Serkan xx, Erkan xx
Düzce Cam Düzcespor: Ersin x, Emre x, Yasin x (İbrahim dk. 76 xx), Sedat x, Kerem x, Eren Karadağ x (Erçin dk. 76 x), Koray x, Çınar x (Muhammed Rıdvan dk. 76 x), Savaş x, Altar Han x (Recep dk. 90+1), Osman x
Gol: Atakan (dk. 90) (Çorum FK)
Sarı kartlar: Çınar, Savaş, Kerem (Düzce Cam Düzcespor)

Kayserispor Başkanı maçta sahaya daldı, Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü! Kayserispor Başkanı maçta sahaya daldı, Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü!

Ebru Çalık

Editör: Ulaş Odabaş