Türkiye Gençlik Vakfı’nın markalaşan projesi ‘’Kitap Kurdu Yarışması” 111 bin 505 başvuruyla rekor bir kitap yarışmasına imza attı. Bugün yapılan yarışmada ortaokullu genç kitap kurtları ter döktü. 

Kadınlar yarım kalan eğitim hayallerini gerçeğe dönüştürüyor! 2024 Hitit Anne Üniversitesi başladı Kadınlar yarım kalan eğitim hayallerini gerçeğe dönüştürüyor! 2024 Hitit Anne Üniversitesi başladı

KENDİ REKORUNU KIRDI!

Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık: “Hamdolsun bu sene de Kitap Kurdu yarışmamızı tamamlamış bulunuyoruz. Ortaokullu kardeşlerimiz Peygamber Efendimizin hayatından, Kudüs’e kadar bir çok alanda özenle seçilen kitapları okuyup yazılı sınava girdiler. Bizler için en önemli ödül kardeşlerimizin kitap okuma alışkanlığını kazanmış olmalarıdır. Ben bu vesileyle şehrimizde sınava giren bütün genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yarışma kitapları; edebiyat, tarih, bilim-teknoloji, değerler eğitimi, fantastik-kurgu ve klasiklerden oluşan çok yönlü bir okuma listesine sahip. İki farklı kategoride toplamda 10 kitaplık listede yazarlar da dikkat çekiyor. Mahmut Öztürk, Metin Özdamarlar, Mehmet Yaşar, Tuğba Coşkuner, Feyza Şahin, Alara Uçar, Sema Çelem, Şeyma Karagöl, Yücel Öztürk’e ait kitaplar, çocuk kitapları alanında yeni ve başarılı eserlere imza atmış isimlerden oluşuyor.

Haber Merkezi