Misafir sofralarının vazgeçilmezi, herkesin sevgilisi Magnolia tatlısını evde yapmaya ne dersiniz? Hem göze hem damağa hitap eden bu enfes tarifi sizinle paylaşıyoruz.

Meyve ve kremayı bir araya getiren muhteşem bir tatlı olan Magnolia, bu rehberle mutfakta kolayca hazırlayabileceğiniz bir lezzet şölenine dönüşüyor.

Magnolia tatlısı, lezzeti ve sunumuyla göz kamaştırıyor. Bu pratik ve lezzetli tarifiyle, magnolia tatlısını evde yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

MAGNOLİA TATLISI TARİFİ

MALZEMELER

Muhallebisi için;

1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket sıvı krema
1 paket vanilya

Arası için;

Pastaneleri aratmayacak tarif! Kıtır kıtır Tuzlu Kurabiye tarifi Pastaneleri aratmayacak tarif! Kıtır kıtır Tuzlu Kurabiye tarifi

1,5 paket burçak bisküvi

Çilek

TARİF

Tencereye süt, şeker, nişasta, un ve yumurtayı alalım. Çırpma teli ile çırpalım. Ocağa alıp karıştırmaya başlayalım.
Kıvamı koyulaşıp, göz göz oluncaya kadar pişirelim.
Ocaktan alalım, vanilya ekleyelim ve karıştıralım. Soğumaya bırakalım. Muhallebimiz soğurken, ara ara karıştıralım ki üzeri kabuk tutmasın.
Muhallebi soğurken, bisküvileri rondodan geçirelim. Muhallebimiz soğuduktan sonra, içine bir paket krema ilave edip mikser ile çırpalım.
Çilekleri ince dilimler halinde keselim. Kupların en dibine 1 yemek kaşığı bisküvi ekleyelim. Çilekleri dizelim ve üzerine muhallebi ilave edelim.
Daha sonra bir kat daha bisküvi ve yine muhallebi, en son bisküvi olacak şekilde pay edelim.

İster yaz meyveleriyle taze bir dokunuş yapın, ister kışın sıcak lezzetlerle tatlıyı zenginleştirin, bu Magnolia tatlısı tarifi her mevsim için ideal. Kendi mutfağınızda bu lezzetli tatlıyı yaparak, hem sevdiklerinizi şımartın hem de mutfak becerilerinizi sergileyin. Magnolia tatlısının bu kolay ve lezzet dolu tarifiyle, her yudumda mutluluk garanti! Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi