Hindistan cevizi topları, lezzetli ve pratik bir tatlı arayışında olanlar için mükemmel bir seçenektir. Bu basit tarifi kullanarak, evinizde mis kokulu ve nefis tatlılar yapabilirsiniz.

Yaz sıcaklarında iç serinleten içecek: Sübye nasıl yapılır? Yaz sıcaklarında iç serinleten içecek: Sübye nasıl yapılır?

Tatlı krizleriniz için ideal olan Hindistan cevizi topları, krem şanti ve sıvı krema ile hazırlanan basit ama leziz bir tatlıdır. Bu tarif ile kısa sürede harikalar yaratabilirsiniz.

Hindistan cevizi topları, misafirlerinizi büyülemek için mükemmel bir seçenektir. Pratik ve lezzetli bu tarif ile herkesin beğenisini kazanacak tatlılar hazırlayabilirsiniz.

Hindistan Cevizi Topları Tarifi

Malzemeler

3 su bardağı Hindistan cevizi (180 gr)
2 paket krem şanti (150 gr)
1 paket vanilya
Yarım çay bardağı krema (60 ml)
2 yemek kaşığı pudra şekeri

Bulamak için;

Hindistan cevizi

Hindistan Cevizi Topları Nasıl Yapılır?

Hindistan cevizi topları için yoğurma kabına Hindistan cevizini alalım.
Üzerine toz krem şanti, pudra şekeri ve sıvı kremayı alalım. Bir spatula yardımı ile malzemeleri güzelce karıştıralım. Bu aşamada kıvamı katı gelirse 1 yemek kaşığı kadar daha sıvı krema ekleyebilirsiniz.
Spatula ile malzemeleri kabaca karıştırdıktan sonra harcımızı elimizle, toparlanıncaya kadar yoğuralım.
Toparlanan harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartalım ve elimizle yuvarlayalım.
Şekillendirdiğimiz Hindistan cevizi toplarını tekrar Hindistan cevizine bulayalım ve servis tabağına alalım.
Hindistan cevizi toplarımız servise hazır.

Hindistan cevizi topları, hem pratik hem de lezzetli bir tatlı olarak mutfaklarınızda yerini almayı hak ediyor. Bu tarif, az malzeme ile maksimum lezzet sağlayarak, tatlı ihtiyacınızı kolayca karşılayacak. Şimdi bu basit adımları takip ederek, kendi hindistan cevizi toplarınızı yapın ve lezzetli anların keyfini çıkarın. Afiyet olsun!