Simit ve böreğin harika uyumunu tek bir tarifte buluşturduk. Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz bu çıtır milföy börek, kahvaltılarınıza yeni bir soluk getirecek.

Pratik lezzetlerin peşindeyseniz, simit tadında çıtır milföy börek yapımıyla tanışın. Bu eşsiz tarif, kahvaltılarınızı ve çay saatlerinizi daha keyifli hale getirecek.

Simit lezzetini farklı bir formda deneyimlemek isteyenler için eşsiz bir tarifimiz var. Milföy hamuru ve simit tadının buluştuğu bu börek, sofralarınıza çıtır bir dokunuş yapacak.

Simit Tadında Çıtır Milföy Börek Tarifi

Malzemeler;

1 Paket hazır milföy
150 gr beyaz peynir

Üzeri İçin;

Bir meze nasıl bu kadar lezzetli olabilir? Bir kez tadınca vazgeçemeyeceğiniz Nuraniye Mezesi tarifi Bir meze nasıl bu kadar lezzetli olabilir? Bir kez tadınca vazgeçemeyeceğiniz Nuraniye Mezesi tarifi

1 yemek kaşığı pekmez
Yarım çay bardağına yakın su
Susam

Simit Tadında Çıtır Milföy Börek Nasıl Yapılır?

Milföy hamurunu bir bıçak yardımı ile 4 parçaya keselim.

İç harcını ekleyelim ve kenarını kapatıp parmak uçlarımızla bastırıp şekil verelim.

Şekil verdiğimiz börekleri önce pekmezli su karışımına sonra susama bulayalım.

Susama bulanan börekleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim.

Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kontrollü bir şekilde pişirelim.

Simit tadında çıtır milföy börek tarifi ile kahvaltı ve çay saatleriniz artık daha keyifli. Bu pratik ve lezzetli tarif, herkesin beğenisini toplayarak sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Hem hızlı hem de lezzetli bir alternatif arayanlar için ideal. Deneyin ve bu eşsiz lezzetin tadını çıkarın!

Editör: Haber Merkezi