Semt pazarında esnafları tezgah başında ziyaret eden Vali Çiftçi, onlara hayırlı ve bol kazançlar diledi. Pazarda tezgah açan esnafla sohbet eden Vali Çiftçi, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnaflar, Vali'nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Eğitim-Sen Çorum: "Kadın cinayetlerini durduracak yasalar gerek!" Eğitim-Sen Çorum: "Kadın cinayetlerini durduracak yasalar gerek!"

Vali Çiftçi, pazar yerinde vatandaşlarla da sohbet etti. Onların talep ve şikayetlerini dinleyen Vali, vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda ilgili birimlere talimat verdi. Vali Çiftçi, vatandaşların rahat, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmesi için pazar yerinin temizlik ve düzenine özellikle dikkat çekti.

Pazar yerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bu tür ziyaretlerin halkla iç içe olmak ve vatandaşların sorunlarını yerinde görmek adına önemli olduğunu belirtti. Vali Çiftçi, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürüleceğini ifade etti.

Kubilay Olcan

Editör: Ulaş Odabaş