"İstanbullu Gelin", "Menajerimi Ara" ve "Muhteşem Yüzyıl" ile geniş bir hayran kitlesi edinen Eroğlu, seçim sonrası paylaştığı mesajla hayranlarını ve takipçilerini şaşırttı. Genç oyuncu, "Bana gitme vakti göründü" ifadesini kullandı.

Eroğlu, sonrasında hislerine daha fazla açıklık getirdiği bir paylaşım yaptı. "Sandık başında dürüstçe çalıştım. Sağ, sol demeden herkese yardım ettim. Çünkü ben böyle öğrendim," dedi ve ekledi, "Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için çözüm yılları bulmaya gideceğim ne zaman olur bilemem."

Eroğlu, seçim sürecinde yaşananları da paylaştı: "Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım. Her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum."

Ünlü oyuncunun bu paylaşımları sonrası sosyal medya ve internet üzerinde hızla yayıldı ve gündem oldu. Eroğlu'nun ülkeden ayrılıp ayrılmayacağı, ne zaman ayrılacağı ve nedenini daha detaylı olarak açıklamayıp açıklamayacağı merak konusu oldu.

Bu gelişme, Eroğlu'nun hayranlarını ve takipçilerini hayrete düşürürken, oyuncunun neler yaşadığı ve gelecek planları hakkında daha fazla bilgi almak için takipte kalmanızı öneriyoruz.

Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş