Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanında anılmaz gelişmeler: Aşk, intikam ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanında anılmaz gelişmeler: Aşk, intikam ve daha fazlası

Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, ilkbaharın gelişi ve yağmur sularıyla birlikte şelalede oluşan muhteşem görüntünün turistleri beklediğini ifade etti. Aktoprak, "Ziyaretçiler ilkbaharın coşkun dönemine şahitlik edecekler. Tortum Şelalesi'ni görmek isteyenleri yaklaşık iki ay boyunca coşkun akan şelalesini görmeye davet ediyoruz" dedi.

Tortum Şelalesi, Uluslararası Sakin Kentler Birliği tarafından Türkiye'nin 11. sakin kenti olarak belirlendi. Şelale çevresinde gerçekleştirilen yatırımlar ise doğa severlerin daha keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. Yeni yürüyüş yolları, engelli rampaları, restoranlar, mesire alanları ve bungalov evler gibi hizmetler, ziyaretçilerin konforlu bir deneyim yaşaması adına düşünüldü.

Uzundere Belediyesi ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu iş birliğiyle yürütülen bu projeler, Tortum Şelalesi'ni daha da cazip hale getiriyor. Türkiye'nin bu doğa harikasını ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Tortum Şelalesi'nin coşkun akan suyuna ve doğal güzelliğine tanıklık etmek için davet ediliyor.

AA

Editör: Ulaş Odabaş