Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliğinin her sene düzenlediği yaz okulu bu sene de 7 okulda bin 500 öğrencinin katılımıyla başladı.

Çorumlu gençler 7 hafta boyunca Kur'an-ı Kerim, Hz Muhammed (S.A.V)'in hayatı gibi temel dini bilgiler derslerinin yanı sıra futbol, voleybol, basketbol, yüzme, okçuluk, matrak, buz pateni, bowling, akıl ve zeka oyunları sporlarını yapıp kültürel geziler ile de yaz aylarını dolu dolu geçirecekler.

TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık yaptığı açıklamada, "Her sene düzenlediğimiz kalitesiyle marka haline gelen Yaz Okulumuza bu sene de Bismillah diyerek başladık. Düzenlediğimiz yaz okulu vesilesiyle Gençlerimiz yaz aylarını dolu dolu geçiriyorlar. Tek düze yoğun ders anlatımından ziyade gençlerimizle interaktif bir şekilde dersler işleyerek hem öğretiyoruz hem de eğlendiriyoruz. Bizim esas gayemiz gençlerimize Rabbimizin kelamı olan Kur'an-ı Kerim'i öğretip Peygamber efendimizin hayatımı anlatmak. Tabi derslerin yanına sportif faaliyetler serpiştirerek gençlerimizin psikomotor gelişimlerine de katkı sağlıyoruz. Hedefimiz Yaz okulumuza devam eden bütün öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim öğretmek. Yaz okulumuza başvurular devam etmekte olup bütün ortaokullu genç kardeşlerimizi bekliyoruz" dedi.

Trabzonspor'un ilk resmi golünü atan Osman Türk, son yolculuğuna uğurlandı Trabzonspor'un ilk resmi golünü atan Osman Türk, son yolculuğuna uğurlandı

Haftaiçi hergün sabah 09:00 ile öğlen 12:30 arasında devam eden yaz okulu Fuat Sezgin İHO, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Yıldırım Beyazıt İHO, Necmettin Erbakan İHO, Mustafa Kemal Ortaokulu, Sakarya İlkokulu ve Bekir Aksoy ilkokulunda yapılıyor. 7 hafta sürecek olan TÜGVA Çorum yaz okulu kapanış programı ile sona erecek.

Editör: Haber Merkezi