Pınar Deniz'den bomba gibi evlilik açıklaması! Kaan Yıldırım ile bu yaz evlenecek mi? Pınar Deniz'den bomba gibi evlilik açıklaması! Kaan Yıldırım ile bu yaz evlenecek mi?

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Ulusal Savaşta Tokat" adlı yeni kitabını sosyal medya hesabından duyurdu

Milli Mücadele yıllarının Tokat'ını aydınlatan bu eser, yerel tarih konusunda önemli bir katkı sağlıyor.

Eroğlu, kitabını tanıtım yaptığı sosyal medya gönderisinde, "Ulusal Savaşta Tokat'ı kültür yayınlarımızdan sizlere sunuyoruz" dedi. Eroğlu ayrıca, kitap, okuyucuları Milli Mücadele yıllarının Tokat'ına götürerek, nasıl bir mücadelenin ardından bu günlere kavuştuğumuzu daha iyi anlamalarına yardımcı hedefleri vurguladı.

Belediye Başkanı, kitap hemşerileri tarafından ilgiyle okunacağını ve evlerinin kütüphanesinde özel bir yeri olacağını belirtti. Kitap tarihi, unutulmaya yüz tutmuş bir süreci aydınlatan bir hazine olduğunu ifade etti.

Eroğlu, gönderisinde tarihin önemini de vurgulayarak, "Tarih kayıt altına alınmazsa bilgilerin kaybolup gitmekte ve bizim yidiğimiz oluyor." dedi. Bu nedenle, "Ulusal Savaşta Tokat" kitabının, tarih kayıtlarını sürdürme ve yerel kültür hazinesini zenginleştirmek adına büyük önem taşıdığını dile getirdi.

"Ulusal Savaşta Tokat" kitabı, Tokat'ın Milli Mücadele dönemindeki başrollerini ve o dönemde yaşananları izliyor. Bu kitap, yerel tarih üzerine yapılan bir üretim ürünü olarak, Tokat'ın ve Türkiye'nin modern tarihini anlamak için değerli bir kaynak oluşturuyor.

Editör: Haber Merkezi