Tokat'a 110 kilometre uzaklıkta bulunan Kurt Gölü, piknikçiler ve kampçılar için vazgeçilmez bir adres olmuş durumda. Her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen göl, ziyaretçilerine doğanın kalbinde huzurlu bir kaçamak yapma fırsatı sunuyor. Gölü ziyaret edenler, eşsiz doğa manzarası ve temiz havasıyla bol oksijen depolama imkanı buluyor.

ADD Keşan Şubesi’nden 19 Mayıs açıklaması ADD Keşan Şubesi’nden 19 Mayıs açıklaması

Hafta sonları özellikle yoğun ilgi gören bu piknik alanı, Reşadiye'den ve çevre köylerden birçok insanı ağırlıyor. Huzur veren bir ortam ve görsel bir şölen sunan Kurt Gölü, ziyaretçilerini doğayla iç içe olmanın keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Çevredeki çam ormanları ise ziyaretçilere doğayla iç içe bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor. Doğaseverler, bu ormanlarda yürüyüş yaparak, kuş sesleri eşliğinde huzurlu bir zaman geçirme olanağı buluyorlar.

Tokat'ın bu gizli cenneti Kurt Gölü, doğanın kalbinde huzurlu bir kaçamak yapmak isteyen herkesi bekliyor. Siz de bu eşsiz doğa harikasını keşfetmek ve doğayla baş başa kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız, Kurt Gölü'nü ziyaret etmek için planlarınızı yapabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi