Pazaryeri yolunda araç alev topuna döndü Pazaryeri yolunda araç alev topuna döndü

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde düzenlenen törenle  öğrenciler diplomalarını aldı. Mezun olanlar arasında yer alan baba ve kızı da aynı anda mezun olmanın sevincini yaşadı.

Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi 2022-2023 yılı eğitim öğretim dönemini tamamladı. Mezun olan öğrenciler diploma alma sevincini yaşadı. Mezun olanlar içerisinde ise  Tokat'ta yaşayan  51 yaşındaki Kemal Özel ve kızı 22 yaşındaki Aybüke Özel bu dönem Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden diplomalarını alarak birlikte mezun oldu. 

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencisi olan 51 yaşındaki Kemal Özel okumanın yaşı yoktur dedirterek Elektrik-Elektronik  Mühendisliği bölümünden diplomasını alarak mezun oldu.

Kemal Özel "Öğrenmenin yaşı yok. Bizler, beşikten mezara kadar ilim tahsil etmenin, o kültürün bir neferi olarak, gençlere öğrenmenin yaşı olmadığını, sürekli okumanın, öğrenmenin devam etmesini söylüyoruz ve bunu arzu ediyoruz.Kızımla birlikte mezun oluyoruz. Bu büyük mutluluk. Ben hem kendi mezuniyetimin mutluluğunu, hem kızımın mezuniyetinin mutluluğunu birlikte yaşıyorum. Herkese nasip olmaz böyle bir mutluluk"dedi.

Semiha Aybüke Özel ise babası ile birlikte diploma alma sevincini şu şekilde paylaştı;"Diğer arkadaşlarımdan farklı bir mutluluk yaşıyorum. Herkes kendi mezuniyetinin sevincini yaşarken, ben ve babam çifte mezuniyet mutluluğu yaşıyoruz. Bu çok farklı ve güzel bir duygu. Kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü herkes babasıyla birlikte mezun olamaz"

Editör: Haber Merkezi