Xiaomi'nin amiral gemisi serisi, Xiaomi 15 ile yeni bir döneme giriyor. İnce ekran çerçeveleri ve muhtemelen Snapdragon 8 Gen 4 işlemci gibi özellikleriyle Xiaomi 15, teknoloji tutkunlarını heyecanlandırıyor. İşte bu yeni cihaz hakkında son bilgiler.

Xiaomi'nin son amiral gemisi serisi Xiaomi 14, Çin pazarında büyük bir başarı elde ederken, şirket şimdiden Xiaomi 15 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Xiaomi 14 ve 14 Pro, sadece 10 günde 1,4474 milyon adet satış yaparak markanın en hızlı satan telefonları olarak kayıtlara geçti. Bu başarının ardından gözler, Xiaomi'nin sıradaki hamlesi olan Xiaomi 15'e çevrildi.

Üniversite-sanayi arasındaki dijital köprüyü kuracak mobil uygulama: ’JobSocial’ Üniversite-sanayi arasındaki dijital köprüyü kuracak mobil uygulama: ’JobSocial’

Xiaomi kurucusu Lei Jun, son açıklamalarında Xiaomi 15'in ekran çerçevelerinin, Xiaomi 14 serisine kıyasla daha ince olacağını belirtti. Xiaomi 14'ün üç tarafındaki 1,61 mm ve çene kısmındaki 1,71 mm genişliğindeki ekran çerçeveleri, Xiaomi 15'te daha da incelecek. Lei Jun'a Weibo üzerinden gelen sorulara verdiği yanıtlarda, Xiaomi 15'in çenesinin daha dar olup olmayacağı konusunda "Bunun üzerinde çok çalışacağız" dedi.

Xiaomi 15 Gelecek Yıl Tanıtılması Planlanıyor
Xiaomi 15'in gelecek yılın sonlarına doğru tanıtılması ve muhtemelen Snapdragon 8 Gen 4 işlemcili ilk cihazlardan biri olması bekleniyor. Xiaomi'nin bu yeni amiral gemisi telefonu, teknoloji dünyasında şimdiden büyük bir merak uyandırmış durumda. Xiaomi severler ve teknoloji tutkunları, Xiaomi 15'in lansmanını sabırsızlıkla bekliyor.

Editör: Haber Merkezi