Tırtıl Kurabiye, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek arayanlar için ideal. Bu tarif ile uzun süre saklanabilen kurabiyeler yapabilir, her zaman taze taze yiyebilirsiniz.

Uzun süre saklanabilen ve çıtır çıtır bir lezzet arayanlar için Tırtıl Kurabiye tarifi mükemmel bir seçenek. Bu basit tarif ile çay saatlerinizi daha da keyifli hale getirin.

Tırtıl Kurabiye, çay saatleriniz için mükemmel bir eşlikçi. Bu enfes ve kolay tarif ile onlarca kurabiye yapabilir, uzun süre saklayabilirsiniz. Deneyin, lezzetine bayılacaksınız!

Kimse inanamayacak: Evde yapabileceğiniz Enfes Tiramisu tarifi Kimse inanamayacak: Evde yapabileceğiniz Enfes Tiramisu tarifi

Malzemeler

Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çay bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3-3,5 su bardağı kadar alabildiğince un

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır?

Malzemeleri sırasıyla karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.

Tırtıl kurabiye yapımı için pazarda veya marketlerde bulabileceğiniz kalıp ile kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye sırasıyla dizin.

160-170 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.

Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz.

Sıcakken yumuşak olmasına bakmayın, soğuduktan sonra kıtır bir hal alıyor.

Bu Tırtıl Kurabiye tarifi ile evinizde çay saatlerini daha özel hale getirebilirsiniz. Uzun süre saklanabilen bu kurabiyeler, her zaman elinizin altında olacak. Pratik ve lezzetli bu tarifi deneyin, hem siz hem de misafirleriniz bayılacaksınız! Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi