Evde hızlıca hazırlayabileceğiniz muhteşem bir tatlı arıyorsanız, çilekli magnolia tam size göre. Hem göze hem damağa hitap eden bu lezzeti keşfedin.

Çilek ve bisküviyi bir araya getiren magnolia tatlısı, tatlı krizlerinizin yeni çözümü olacak. İşte adım adım çilekli magnolia yapımı...

Çilekli magnolia, evde kolayca hazırlayabileceğiniz, lezzetiyle herkesi etkileyen bir tatlı. Bu tarif ile mutfakta harikalar yaratmaya hazır olun.

MAGNOLİA TATLISI TARİFİ

MALZEMELER

Muhallebisi için;

1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket sıvı krema
1 paket vanilya

Arası için;

1,5 paket burçak bisküvi
Çilek

TARİF

Tencereye süt, şeker, nişasta, un ve yumurtayı alalım. Çırpma teli ile çırpalım. Ocağa alıp karıştırmaya başlayalım.
Kıvamı koyulaşıp, göz göz oluncaya kadar pişirelim.
Ocaktan alalım, vanilya ekleyelim ve karıştıralım. Soğumaya bırakalım. Muhallebimiz soğurken, ara ara karıştıralım ki üzeri kabuk tutmasın.
Muhallebi soğurken, bisküvileri rondodan geçirelim. Muhallebimiz soğuduktan sonra, içine bir paket krema ilave edip mikser ile çırpalım.
Çilekleri ince dilimler halinde keselim. Kupların en dibine 1 yemek kaşığı bisküvi ekleyelim. Çilekleri dizelim ve üzerine muhallebi ilave edelim.
Daha sonra bir kat daha bisküvi ve yine muhallebi, en son bisküvi olacak şekilde pay edelim.

Hızlı ve pratik: Airfryer ile az yağlı Anne Köftesi tarifi Hızlı ve pratik: Airfryer ile az yağlı Anne Köftesi tarifi

Çilekli magnolia tatlısı, tatlı severlerin yeni gözdesi olmaya aday. Her katında farklı bir lezzet barındıran bu tatlı, özel günlerinizde ve çay saatlerinizde vazgeçilmeziniz olacak. Bisküvi, çilek ve muhallebinin muhteşem uyumu ile hazırlanan magnolia tatlısını deneyin, tatlı anların keyfini çıkarın. Bu tarif ile mutfakta geçireceğiniz zaman hem eğlenceli hem de lezzetli olacak. Afiyet olsun...

Editör: Haber Merkezi