Tüm Sungurlulu hemşehrilerimizin hatırlayacağı üzere kısa zaman öncesine kadar eş, dost ve dışardan gelen misafirlerimizle birlikte huzur ve güven içerisinde oturup vakit geçirebileceğimiz tesisler maalesef ilçemizde bulunmamaktaydı diyen Tekercioğlu, "Ancak halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla hizmet eden belediye başkanlığımız döneminde ilçemize pek çok yapı kazandırılmıştır" dedi.

20 yıl önce gişe memuru olarak çalışmaya başladığı bankaya müdür oldu 20 yıl önce gişe memuru olarak çalışmaya başladığı bankaya müdür oldu

Ergişi parkı olarak bilinen yapı 2014 yılında tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur diyen Tekercioğlu, "Mesire Cafe 2015 yılında tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Kent park 2019 yılında tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Akçalı mesire alanı yine tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur" diye konuştu.

Tekercioğlu, "Tüm bu sosyal tesislerin yapımında katkıda bulunan başta belediye başkanımız Abdulkadir Şahiner olmak üzere tüm yönetimimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi