MHP Sungurlu İlçe Başkanı Orhan Özyol, “31 Mart tarihinde MHP Belediyesini Sungurlu’da tekrardan şahlandıracağız.” dedi.

Sungurlu'dan kutsal topraklara ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı Sungurlu'dan kutsal topraklara ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) 31 Mart Yerel Seçimleri için 13 Kasım’da başlayan belediye başkanlığı ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süreci 15 Aralık’ta sona erdi. Bu süreçte Sungurlu’da da MHP’nin belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyeliği için aday adayları da belli oldu. Belediye Başkanlığı için Ahmet Haşim Özsaray, İsa Şahin ve Yaşar Civan aday adaylığı için başvuru yaptı. İl Genel Meclisi Üyeliği için Duran Baysa ve Salih Kardaş aday adaylığı için başvuru yaptı. 

Aday adaylarına çıktıkları bu yolda başarılar dileyen MHP İlçe Başkanı Orhan Özyol, yerel seçimler için oldukça iddialı olduklarını vurguladı. Sungurlu’da seçimi kazanmaktan başka hiçbir gayelerinin olmadığını belirten Özyol, “Aday adaylarımız arasından Milliyetçi Hareket Partisinin emanetini ilçemize tekrar teslim edecek adayımızı belirleyip hep beraber Allah’ın izniyle birlik beraberlik içerisinde kol kola çalışacağız ve belediyeyi tekrar alacağız. İlçemiz Milliyetçi Hareket Partisinin hizmetleriyle şaha kalkacak inşallah. Belediyecilik ilçemizde artık çok önem arz ediyor. Ve ilçemize her şekilde hazır olduğumuzu göstereceğiz. Sahada hep beraber çalışacağız. Seçimi kazanmaktan başka hiçbir gayemiz yok. Partimizin kapısı herkese açık. 31 Mart tarihinde MHP Belediyesini Sungurlu’da tekrardan şahlandıracağız.” ifadelerini kullandı.
 

Editör: Haber Merkezi