24 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 12.00’da Kooperatif binasında çoğunluğun sağlanması ile gerçekleşen seçimde mevcut başkan Mustafa Çatalbaş ve Bilal Karatağ yarıştı. Genel Kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kooperatifin yönetim ve denetim kurulu faaliyetlerine geçildi. Gelir-gider bilançoları okunarak ibra edildi. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından seçime geçildi. 
Toplam üyenin 65 kişiden oluştuğu kooperatif seçiminde 61 kişi oy kullandı. Bilal Karatağ yapılan seçimin ardından 39 oy alarak başkan oldu. 

Osmancık Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı koltuğu çocukların oldu Osmancık Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı koltuğu çocukların oldu


Aynı zamanda Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı olan Bilal Karatağ yeni görevi S.S. Osmancık Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı oldu. 
Bilal Karatağ ve yönetimi seçimi kazanarak 24 Haziran 2027 tarihine kadar 4 yıllığına görevi devraldı. 
Seçimin ardından Başkan Karatağ tüm üyelerine Osmancık Kent Park Ada Cafe ve Restaurant’ta yemek ikramında bulunarak destek veren vermeyen herkese teşekkür ederek kooperatifi kaldığı yerden daha ileriye taşıyacağının altını çizdi. 
Başkan Bilal Karatağ’ın yönetim ve denedim asil üye listesi şu şekilde oluştu:
Yönetim Kurulu; Bilal Karatağ, Nuri Akkaya, Muharrem Demir, İsa Aydı, Ahmet Kılıç, Muharrem Tetik ve Hakan İpek. 
Denetim Kurulu; Hakan Dölcü, Recep Dönerer ve Kadir Karataş. (Selma Çetindere)