Milli Savunma Bakan Yardımcısı Sungurlulu hemşehrimiz Muhsin Dere’nin girişimleri ile Sungurlu'ya yapılacak olan spor salonlarında çalışmalar aralıksız sürüyor.

Çorum'un bu ilçesinde 3 muhtarlık için yeniden seçim yapılacak Çorum'un bu ilçesinde 3 muhtarlık için yeniden seçim yapılacak

Gençlik Merkezi, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okuluna yapılacak olan spor salonlarında ustalar hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kaba inşaatları bitme aşamasına gelen spor salonları tamamlanınca gençler ve öğrenciler için spor merkezi olacak. 

Yine Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’nin destekleri ile Demirşeyh İlk ve Ortaokuluna sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası, Arifegazili İlkokulu ve Ortaokuluna sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası, Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesine sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası, Fen Lisesine sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası, Yavuz Selim Karaman İmam Hatip Ortaokuluna basketbol ve voleybol sahası, mevcut futbol sahasına 4’lü soyunma odası, Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonunun PVC zemin yenileme işi yapılmıştı.

Diğer taraftan, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ilçeye güreş eğitim merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu da yapıyor.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş