Çorum'un Osmancık ilçesinde SMA Tıp 2 hastası Ege Bostancı bebek için müzik dinletisi düzenlendi.

Osmancık ‘Ege’ bebek için yürüdü Osmancık ‘Ege’ bebek için yürüdü

Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Değerlerle Tasarım Kulübü tarafından düzenlenen müzik dinletisi yoğun ilgi gördü.

Hitit Üniversitesinde Değerlerle Tasarım Kulübü Başkanı Yaren Cebeci, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, " Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulumuzdaki ilk aktif öğrenci kulübüyüz. İlk faaliyetimizi Osmancığımızın bebeği olan SMA Tip-2 hastası Ege Bostancı  için yaparak anlamlı bir başlangıç yapmak istedik. Meslek Yüksekokulumuzdaki hocalarımız ve tüm öğrenci arkadaşlarımızla Ege’miz için ufak bir müzik dinletisi eşliğinde, tedavisine bir adım daha yaklaşmasına yardımcı olmak amacıyla yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Ayrıca Değerlerle Tasarım Kulübümüz olarak öğrenci arkadaşlarımıza, şehrimize ve ilçemize dokunan etkinlikleri tüm üyelerimizle birlikte organize etmeye devam edeceğiz. Etkinliğimizi faaliyete geçirmemizde emeği olan tüm paydaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz."ifadelerine yer verdi. 
osmancık MYO kantininde gerçekleşen müzik dinletisinde az çok denilmeden öğrenviler ve öğretmenler tarafından Ege Bebek için bağışta bulunuldu. Ayrıca bu etkinliğin çeşitli alanlarda devam edeceğini belirttiler.