Sigara fiyatlarına ne zaman zam geleceği konusu, Ocak ayındaki son zammın ardından tüketicilerin gündeminde yerini almış durumda. Sosyal medyada dolaşan bilgilere göre, yeni bir zam daha kapıda ve bu zamın 8-10 TL arasında olması bekleniyor.

SİGARAYA ZAM MI GELDİ?
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra hangi ürünlere zam geleceği büyük merak konusu oldu en çok merak edilen ürünlerden biriside sigara oldu. Sigaraya zam gelmesi gündeme oturması ile sosyal medyada sigaraya 8-10 TL arasında bir zam geleceği konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada yer alan iddialar gerçek olursa paket sigaranın fiyatı 33 TL'den 36 TL'ye yükselecek. Söylenilen zamlar geldiği taktirde sigara fiyatları şu şekilde olacak;

Bakan Göktaş: “4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık" Bakan Göktaş: “4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık"

SİGARAYA ZAM NE ZAMAN GELECEK?
Yeni yılda yapılan zammın ardından sigaraya bir zam daha gelmesi bekleniliyor. Sigaraya gelen en son zam asgari ücret zammından sonra açıklanmıştı. Asgari ücrete zam yapılmasının ardından bir zam daha sigaraya gelmesi bekleniliyor.

Sigaraya gelecek zamın ne zaman ve ne kadar olacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmasa da, sigara kullanıcıları bu durumu yakından takip ediyor ve yeni gelişmeleri bekliyorlar.

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş