Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinin ardından bir soluk almak için Yunanistan'ın eşsiz sahillerine giden Sarıkaya, tatil fotoğraflarını peş peşe Instagram hesabından paylaştı. Mavi ve siyah renklerden oluşan bikinisi ile verdiği pozlar, kısa sürede 400 binden fazla beğeni aldı.

Ünlü isim, bikinisiyle havaya zıplayarak verdiği pozları "Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın" notuyla paylaştı. Bu paylaşım, takipçileri arasında büyük ilgi gördü.

Sarıkaya'nın bu paylaşımına ilk yorumlardan biri de ünlü iş kadını Selin Ciğerci'den geldi. Ciğerci, Sarıkaya'nın fotoğrafına "Kağıt gibi, kalem de olur" yorumunu yaparak, oyuncunun fiziğini övdü.

Sarıkaya'ya övgü dolu yorumlar sadece Ciğerci'den gelmedi. Ünlü isimlere; Özge Borak, Sibel Arna, Eylem İpek ve Sevim Emre de fotoğrafa alev emojisi ile yorum yaptılar.

Öte yandan, Sarıkaya'nın önümüzdeki sezon Netflix'te yayınlanacak olan yeni dizisi "Kimler Geldi, Kimler Geçti" için hazırlık aşamasında olduğu biliniyor. Fakat oyuncu, yeni projeye başlamadan önce biraz dinlenmeyi ve enerji toplamayı tercih etti.

Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanında anılmaz gelişmeler: Aşk, intikam ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanında anılmaz gelişmeler: Aşk, intikam ve daha fazlası

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş