Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yenilikçi kurumsal yapısını ve faaliyetlerini dijital ortamda da en iyi şekilde yansıtmak için web sitesini son teknoloji ve güncel trendler ışığında yeniledi. 

Görsel zenginliği artırılan “https://sungurluosb.org/” yeni internet sayfasının tasarımında içerik yoğunluğu göz önünde bulundurularak öncelikle kolay navigasyon erişimi hedeflendi. Paydaşlarına daha kolay hizmet vermek amacıyla yenilenen sitede, dijitalleşen dünyanın talep ve öncelikleri göz önünde bulunduruldu.

Sungurlu Kaymakamı, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Görmüş’ün mesajının yer aldığı sitede OSB’nin kurumsal ve yönetim yapısı bulunuyor. OSB’de verilen hizmetlerin bulunduğu bölümde arsa tahsisleri, elektrik, atık su deşarjı, doğalgaz, Telekom hizmetleri ile teşvik uygulamalarına yer verildi. 

Savunma sanayi üssü bölümünde OSB’ye yapılan savunma sanayi firmaları hakkında bilgi bulunuyor. Ayrıca sitede OSB’de yer tahsisi yapılan firmalara geniş yar ayrıldı.  
Sitede Sungurlu OSB hakkında şu bilgiler verildi: “Sungurlu O.S.B.’nin Kuruluş çalışmaları 1997 yılında başlatılmıştır. Kuruluş protokolüne göre Çorum İl Özel İdaresi % 75, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası % 25 katılım payına sahiptir.
27/04/2001 tarihinde Kuruluş Protokolü Bakanlıkça onaylanmış, karma OSB olarak tescili yapılmıştır. Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın talebi ile yapılan Kuruluş Protokolü değişikliği ile Çorum İl Özel İdaresi % 94, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası % 6 katılım payı ile Organize Sanayi Bölgesinde temsil edilmektedir.

Çorum'da bir rekor! Ayşe Cücülü, Türkiye genelinde en çok işlem yapan eksper oldu Çorum'da bir rekor! Ayşe Cücülü, Türkiye genelinde en çok işlem yapan eksper oldu

Sungurlu OSB, Ankara, Samsun gibi Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan önemli sanayi şehirlerinin tam ortasında stratejik bir konumdadır. Kamu ve özel sektör işbirliği ile alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır. Ayrıca; Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi, savunma sanayi alanında önemli bir rol üstlenmektedir.

Sungurlu organize sanayi bölgesi sanayicilerimiz ile birlikte gelişen ve yeniliğe açık yapılanmasıyla, geleceğe yürüme hedefi içerisindedir.”

Editör: Haber Merkezi