Asbestli su borularının yerine yeni boruların döşendiği çalışmalar kapsamında halkın gösterdiği anlayış için teşekkür eden Başkan Şahiner, "Durmuyor, sürekli çalışıyoruz. Bir an evvel tüm mahallelerimizde çalışmaların tamamlanması için çabalıyoruz. İnşallah ilçemiz bu kanser alt yapısından kurtuluyor. Anlayışınız için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Sungurlu, uzun süredir asbestli su borularının neden olduğu sağlık endişeleriyle mücadele ediyordu. Belediye Başkanı Şahiner liderliğindeki bu çalışma, halk sağlığını koruma ve su kalitesini iyileştirme adına atılan önemli bir adım olarak görülüyor.

Başkan Şahiner, bu önemli projede halkın gösterdiği sabır ve anlayışa da dikkat çekerek, yerel halkın sağlığını ve yaşam kalitesini iyileştirmeyi amaçlayan bu tür girişimlerin başarısı için toplum desteğinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket

Haber Merkezi

Editör: Ulaş Odabaş