Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 tutuklu şüpheli hakkında Sulh Ceza Mahkemesi, tutukluluğun devamına karar verdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlatmıştı. Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım tarihinde tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.

Yenişehir’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı Yenişehir’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Mahkemeden tutukluluğa devam kararı

1.Sulh Ceza Mahkemesi’nde aylık tutukluluk incelemesi gerçekleştirildi. Dilan ve Engin Polat’ın aralarında bulunduğu 12 kişi SEGBIS(Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile bağlanarak ifade verdi. Kararını açıklayan mahkeme 12 kişinin tutukluluğunun devamına hükmetti.

Engin Polat kimdir?

Sosyal medya da yaptıkları ile günden den düşmeyen Dilan Polat'ın eşi Engin Polat kimdir? Sosyal Medya'da milyonlarca takipçisi olan ve hayatına özenin birçok kişinin yer aldığı fenomen Dilan Polat'ın eşi attığı gönderiler ile günden de fazlaca yer alıyor. Birçok kişi Dilan Polat'ın eşi Engin Polat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Sorularının cevaplarını arama motorlarından araştırıyor. İşte Engin Polat ile ilgili bilgiler.
Son zamanlarda eşine yaptığı jestler ile tanınan ve medyayı fazlası ile meşgul eden kişiler arasında Engin Polat yer alıyor. Eşi Dilan Polat'ın sosyal medya da fazla aktif olması ve hayran kitlesinin fazla olması Engin Polat'ın da varlığını ve medya da yer almasını sağlıyor. Eşi Dilan Polat gibi Engin Polat da bir erkek bakım firması sahibi. Peki, Engin Polat kimdir, nereli, aslen nereli, ne iş yapıyor? Merak konusu olmuş durumda. İşte detaylar...

Engin Polat, 3 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Şuanda 35 yaşındadır.

Engin Polat aslen nereli?
Yaptığımız araştırmalara göre Engin Polat İstanbullu olduğu belirtilse dahi bazı kaynaklarında Ankara'lı olduğunu belirtmektedir.

Engin Polat ne iş yapıyor?
Engin Polat, edinilen bilgilere göre iş kayatına 2013 yılında inşaat sektörü ile başlamış ve sektörde başarısı ile adından söz ettirmiştir. Ardından ise medikal estetik sektörüne girerek Dipomed Medikal şirketinde kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak kariyerine devam etmektedir. Eşi Dilan Polat ise sosyal medya hesapları ve pazaryerleri üzerinden üretimini yaptıkları ürünleri satmaktadır.

Engin Polat nasıl zengin oldu?
Yaptığı işlerle ve ticareti ile adından söz ettiren iş insanı, birçok sektörde yer edinmiştir. Bunlar arasında inşaat, güzellik merkezi, medikal ürünlerin üretimi ve satımı işleri ile meşgul olmaktadır. Yaptığı bu işler yerli yerinde ve zamanında olması sebebi ile zenginliğinin önemli adımlarından biri haline gelmiştir.

Engin Polat'ın serveti ne kadar?
Şuanda kozmetik firmaları Türkiye'de 72 şube ve dünya çapında ise 8 ülke de aktif bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir. Engin Polat'ın servegi ile ilgili halen net bir bilgiye ulaşılamamıştır.

Engin Polat uçak mı satın aldı?
Geçen hafta Engin Polat ve eşi Dilan Polat sosyal medya da uçak ile ilgili bir paylaşım yaptılar ve bu paylaşım ile 16. evlilik yıl dönümü kutladılar. Birçok kullanıcı uçak satın aldığını düşündü ve dile getirdi. Ama ilk önce medyaya bir açıklama yapmayan Engin Polat Dilan Polat çifti daha sonra Engin Polat tarafından bir açıklama geldi.

Engin Polat; “Arkadaşlar merhaba, bugün sosyal medyada çok konuşulan bir konu var. Bizim evlilik yıl dönümümüzde kiraladığımız uçakla ilgili. Biz uçak satın almadık arkadaşlar, sadece kiraladık. Bu bizim için çok özel bir gün olduğu için böyle bir sürpriz yaptık. Ama bazı insanlar bunu farklı şekilde algıladı ve bize saldırdı. Biz kimseye zarar vermedik, kimseye kötülük yapmadık. Sadece mutlu olmak istedik. Lütfen bizi anlayın ve bize saygı duyun.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi