Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü Milli Sporcularından Beren Aşkar, Bulgarian Junior Open Championship 2023 Badminton turnuvasında bronz madalya aldı.

Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü Milli Sporcularından Beren Aşkar, 03-06 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Pazarcık şehrinde yapılan ve final müsabakalarıyla sona eren Bulgarian Junior Open Championship 2023 Badminton turnuvasında Çift Bayanlar Kategorisinde, Milli Takımdan partneri Sinem Yıldız ile birlikte 3. olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı.

Osmancık'ta tedirgin bekleyiş: Baraj gölüne düşen paraşütçüyü kurtarmak için suya giren genç kayboldu Osmancık'ta tedirgin bekleyiş: Baraj gölüne düşen paraşütçüyü kurtarmak için suya giren genç kayboldu

Osmancık Barış Boyar Spor Kulübü kurucusu Badminton Milli Takım Anrenörü Barış Boyar, “Bu büyük başarıdan dolayı sporcumuzu ve partneri Tekirdağ Gençlik Hizmetleri  Spor Kulübü sporcularından Sinem Yıldız’ı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Bu başarıda bizlere desteklerini esirgemeyen Çorum Millet Vekilimiz Oğuzhan Kaya’ya, Osmancık Kaymakamımız Ayhan Akpay’a, Osmancık Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör’e Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Cebeci’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar’a şahsım ve sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Merve Kayış