Osmancık Kaymakam Vekili Azmi Yeşil, Osmancık Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek, bayram öncesinde denetimlerde bulundu.

Kaymakam Yeşil’e ziyarette Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Emniyet Müdür Vekili Durhasan Güngör ve Zabıta Müdürü İbrahim Keleş eşlik etti.

Hayvan Pazarında incelemelerde bulunan Kaymakam Yeşil, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileriyle sohbet ederek, alım-satım fiyatları ve piyasa hakkında bilgiler aldı.

‘TARIM VE HAYVANCILIK EKONOMİNİN EN ÖNEMLİ AYAĞI’

Kaymakam Yeşil, hayvan pazarının her bölümünü gezerek bütün hayvan satıcılarını tek tek dolaşarak, satıcılardan sorunları hakkında bilgi aldı.

Hayvan pazarını ziyaret ederek devlet olarak üreticinin yanında olduklarını göstermek istediklerini belirten Kaymakam Yeşil, ekonominin en önemli ayaklarından birinin tarım ve hayvancılık olduğunu ifade etti.

Pazara gelen vatandaşlar hayvan pazarından oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

KARATAŞ’A HAYVAN PAZARI TEŞEKKÜRÜ

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise “Halkımız için her çeşit kolaylığı sağlamak ve imkanlar yaratmak bizim vazifemiz. Yüce Rabbim yapılacak olan bütün ibadetlerimizi kabul eylesin inşallah” şeklinde konuştu.

Pazarda yapılan yeni düzenlemelerden dolayı Başkan Karataş’a teşekkür eden vatandaşlar “Başkanım burası çok güzel oldu bu şekilde bu çevrede böyle hayvan pazarı yok. Sizlerden Allah Razı olsun. Sizlere teşekkür ediyoruz” dediler.