Osmancık’ta SMA savaşçısı Ege için büyük destek! Osmancık’ta SMA savaşçısı Ege için büyük destek!

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yücel Kurşun, iftar yemeğine katılım sağlayanlara teşekkür ederek, “Biz Kariyer Akademi olarak bütün ekip arkadaşlarımız ile bir aile bilincinde çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bu samimi çalışma ortamının başarımıza da yansıdığına inanıyorum. Geçen dönem Üniversite sınavında ve LGS de Osmancık lı öğrencilerimizin çok güzel başarılar elde etmesinde öğretmenlerimizin, kurumumuzun katkısı büyüktür. İnşallah bu dönem de de çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

Başarılarımızı her yıl daha da artırarak devam etmek iş hedefimiz olmuştur, bizim amacımız çocuklarımızın en güzel yerlere gelmesi ve memleketimize vatanımıza faydalı bireyler olmalarıdır, 2024-2025 dönemi erken kayıtlarımız da velilerimizin çok güzel teveccühü vardır.

Erken kayıt döneminde önceki yıllar dan daha fazla kayıt yaptık biz halkımızın bu teveccühünü boşa çıkarmayacağız bunun için İdareci ve Öğretmenlerimizle beraber uyumlu ve kararlı bir şekilde çalışacağız. Başarı Doğru Yerde Başlamaktır diyor ve erken kayıt indirimlerimizin devam ettiğini Velilerimize Öğrencilerimize bildirir erken kayıt avantajlarından faydalanmalarını öneririm” şeklinde konuşma yaptı.