TOGG, yeni sedan modelini böyle gösterdi TOGG, yeni sedan modelini böyle gösterdi

Bu Ekim'de Opel sizi cazip tekliflerle buluşturuyor! Hem binek hem de hafif ticari araçlarda özel kampanyalarla karşımıza çıkan Opel, şehir sokaklarını yeni Astra ile fethetmek isteyenlere özel finansman seçenekleri sunuyor.
Yenilikçi tasarımı ve üstün performansıyla yeni Opel Astra, uygun kredi koşullarıyla showroomlarda sizleri bekliyor.

SUV severler için ise ve Mokka'nın öne çıkan özellikleri ve cazip kredi imkanları dikkat çekiyor. Ayrıca, Opel'in elektrikli model serisi olan Mokka Elektrik ve Astra Elektrik de Ekim fırsatları kapsamında özel avantajlarla sunuluyor.

Özellikle KOBİ'ler için tasarlanmış hafif ticari araç serisinde de birçok ayrıcalıklı teklif bulunuyor. Zafira Life, Combo Life, Combo Cargo ve Vivaro serisi gibi birçok model, ekim ayında cazip fiyatlarla Opel showroomlarında sizleri bekliyor.

Opel'in bu özel ekim fırsatlarından yararlanmak için showroomlara uğramadan önce online rezervasyon yapabilirsiniz. Hem binek hem de hafif ticari araç modellerindeki bu avantajlı teklifleri kaçırmayın! Opel, Ekim ayında sizi showroomlarına davet ediyor.

Astra modellerinde, nakit alımlarda geçerli, 124 bin 900 TL'ye kadar indirim ayrıcalıkları sunuluyor.

Opel'in çok yönlü pratik özellikleriyle öne çıkan ve en çok tercih edilen SUV modellerinden biri olan Crossland, Elegance donanımı ile 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi veya Essential donanımı ile 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor.

En çok tercih edilen SUV modellerden biri olan Crossland, 1 milyon 104 bin 900 TL'lik başlangıç fiyatı ve Essential donanımında 'ÖTV Muaf' koşuluna özel, 1 milyon 4 bin 200 TL fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Markanın sıra dışı hatları, Opel Vizör'ü ve Pure Panel kokpitiyle ses getiren modeli Mokka, GS ve Ultimate donanımları ile 300 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi veya Elegance donanımı ile 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla 1 milyon 415 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

- Elektrikli Opel modellerinde ekim ayına özel ayrıcalıklar

2024'ten itibaren tüm modellerinin elektrikli versiyonlarını sunmaya hazırlanan ve kısa bir süre önce 'Şimşek' logosunu elektriklendiren Opel, müşterilerine online rezervasyon sistemi üzerinden elektrikli modellerini sunmaya devam ediyor.

Opel Mokka'nın yüzde 100 elektrikli versiyonu Mokka Elektrik, 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanına ek, 20 bin TL tutarında E-şarj kartı hediyesiyle 1 milyon 493 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Ekim itibarıyla ülkede satışa sunulan, cesur ve yalın tasarımının yanı sıra performansıyla da dikkati çeken Opel Astra Elektrik, 300 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle ve 20 bin TL tutarında E-şarj kartı hediyesiyle 1 milyon 599 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Editör: Haber Merkezi