Kargı’da 19 Mayıs etkinleri başladı Kargı’da 19 Mayıs etkinleri başladı

AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan Mustafa Akpınar, AK Parti İlçe Başkanlığı binasında aday adaylığını açıkladı.

Mustafa Akpınar, ''Kargı'nın neler yaparsak daha iyi olacağını ve daha ileriye gideceğini biliyor ve sizlere bunu vaat ediyorum'' dedi.

Toplantıda konuşan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül,  ‘Önümüzde bir yerel seçim var ve aday adaylarımız bizlere başvurularını yaptılar. Ben hepsine bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Bugünde Mustafa Akpınar abimiz aday adaylığını açıklayacak. Kendisi adayımız olursa bu kutlu yolda Ak Partimizin bayrağını ileri taşıyacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum’’ dedi.

Aday Adaylığını açıklayan Mustafa Akpınar ise geçmişte AK Parti İlçe Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, ‘2013-2018 yılları arasında AK Parti İlçe Başkanlığı yaptım. Bu süre içerisinde teşkilatçılığın nasıl yapılacağını ve ilçenin nasıl yönetileceğini değerli hemşerilerim sizlere sunmaya çalıştım. Kargı'nın neler yaparsak daha iyi olacağını ve daha ileriye gideceğini biliyor ve sizlere bunu vaat ediyorum.

Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde Kargımızı daha iyi yerlere getirebilmek için emeklerimizi gönüllerimizi birleştirip gece gündüz demeden Kargımız için belediye başkanlığı aday adaylığına müracaat ettim’’ dedi. 

Editör: Ebru Çalık