Gençliğinin CHP sıralarında partisine ve halkına çeşitli kademelerde çalışarak hizmet ederek geçtiğini ifade eden İş İnsanı Murat Kaya,  Merhum CHP Çorum Milletvekili Kasım Parlar’ın 14 Ekim 1973 (15. Dönem) tarihinde yapılan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden  (CHP)  Çorum Milletvekili seçildiğinden bu zamana kadar,  Laçin İlçesi’nden bu tarafa 5 ilçeden bir daha CHP’den Milletvekili seçilmediğine dikkat çekti. 

Murat Kaya, yapılan seçimlerin ikili ilişkiler bakımından çok önemli olduğuna değinerek Osmancık, Kargı, Laçin, Oğuzlar ve Dodurga ilçelerinin CHP’den bir milletvekili çıkarmasını özlediklerini dile getirdi.

Osmancık Belediye Başkanı Gelgör’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler Osmancık Belediye Başkanı Gelgör’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler

Murat Kaya kimdir?
1968 Osmancık Doğumlu evli ve 1 erkek, 1 kız, 2 çocuk babası olan İş İnsanı Murat Kaya, CHP Osmancık ilçe Gençlik Kolları başkanlığı, 2009 yılında CHP Osmancık İlçe Başkanlığı yaptı. Yine çeşitli zamanlarda CHP Osmancık Belediye Meclis üyeliği, CHP Merkez Kurultay Delegeliği, Türk Hava Kurumu (THK) Osmancık İlçe Başkanlığı, Osmancık Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığın da yönetim kurulu üyeliği yaptı.