Müge Anlı'nın programında günlerce konuşulan Türkiye gündemine düşen olayda sır perdesi aralanmadı.

Tokat'ta kaybolan 5 çocuk annesi Arife Gökçe'den  246 gündür haber alınamıyor. 

Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesinde yaşayan evli ve 5 çocuk annesi Arife Gökçe (64) 17 Aralık 2022 tarihinde kayboldu. Kadının kaybolması üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı.

AFAD ve jandarma ekipleri kadavra ve iz takip köpekleriyle arama yaptı. Yaklaşık iki hafta süren çalışmalarda bir bulguya rastlanmadı.

Müge Anlı'nın programında gündem olan Sinan S. konuşmaları ile dikkatleri üzerine çekti. Ülke gündemine giren olay aylarca konuşuldu.

Yürütülen soruşturma kapsamında yaşlı kadına mesaj atarak rahatsız eden şüpheli Sinan S. gözaltına alındı. Bir süre sonra serbest bırakılan şahıs, İstanbul'da 2018 yılında küçük yaşta bir çocuğa istismar iddiasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Su altı arama ekipleri aradı

Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesinde Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timi belde yakınlarındaki Karacagöl’de arama yaptı. Dondurucu soğukta özel kıyafetlerini giyen ekipler gölette buzu kırarak, aranmadık yer bırakmadı.

MSB: "Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 şahıs hudut birliklerimizce yakalandı"

Bursa İnegöl’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı Bursa İnegöl’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

MSB: "Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 şahıs hudut birliklerimizce yakalandı"

Yapılan çalışmalarda bir ize rastlanmadı. Ayrıca kadavra arama köpeği "Mavi" ile iz takip köpeği "Alfa" arama çalışmalarına katıldı. Jandarma komandolar da arazide arama yaptı.

Herhangi bir iz bulunamaması nedeni ile arama çalışmaları sonlandırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.  Gökçe'nin öldürülmüş olma ihtimali üzerine jandarma ekipleri teknik çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi