Programa katılan B. A.'nın ailesi, Hüseyin Bey ve Oya Hanım, genç kızlarının 'karne almaya gidiyorum' diyerek evden ayrıldığını ve bu günden sonra öğretmeniyle evlendiğini öğrendiklerini söyledi. Müge Anlı, öğretmenin bu tutumuna tepki göstererek, "Böyle öğretmen yerin dibine batsın!" ifadesini kullandı.

Kendi rızamla evlendim

Emlakçılara tapu mevzuatı eğitimi Emlakçılara tapu mevzuatı eğitimi

Canlı yayına bağlanan B. A., "Biz evlendik Müge Hanım. Düzgün bir şekilde konuştuk. Ailem kabul etti. Ama niye oradalar anlamıyorum yani. Kendi rızamla evlendim. Bak tekrar söylüyorum, mutluyum! Duygusal bir bağım vardı." dedi ve öğretmeniyle evliliklerinin kendi isteğiyle olduğunu belirtti.

Müge Anlı'dan art arda sorular

Müge Anlı'nın "Sen ne zamandır öğretmeninle birliktesin? 50 yaşındaki bir adam karısından boşanıp 1 aydır kendisinden hoşlanan öğrencisine mi nikah kıydı? Madem benden hoşlanıyorsun evlenelim mi dedi?" soruları karşısında genç kız, "Ben evlenmesini istedim" yanıtını verdi.

B. A.'nın gözü yaşlı ailesi ise kızlarının eve dönmesi için çağrı yaptı ve "Evine geleceksin biz arkandayız. Psikolojin yerinde değil. Biz senin arkandayız" dedi.

Bu olay, genç yaşta evliliklerin ve öğrenci-öğretmen ilişkilerinin sınırlarını bir kez daha gündeme getirirken, tepkiler de çığ gibi büyüyor.

Editör: Haber Merkezi