Pınar Deniz'den bomba gibi evlilik açıklaması! Kaan Yıldırım ile bu yaz evlenecek mi? Pınar Deniz'den bomba gibi evlilik açıklaması! Kaan Yıldırım ile bu yaz evlenecek mi?

Anlı, son yayınlarında 13 gündür kayıp olan Fadime Parlak ve iki kızının arandığı vakayı işliyordu. Kayıp Parlak'ın aile üyeleri, kadının sosyal medya fenomeni olmak istediğini ve bu yüzden evden kaçtığını iddia etti. Parlak'ın sosyal medya paylaşımlarında Dilan Polat'ı taklit ederken gördüğü, kendi kocasının verdiği bozuk para ve maydanozu, Polat'ın eşinin ona hediye ettiği altınlarla karşılaştırdığı bir video dikkat çekti.

Sosyal medyada adeta lüks yaşamı simgeler haline gelen altınları ve hediyeleri konu edinen Polat'a, Anlı'dan uyarı niteliğinde sözler geldi. "Sosyal medyada mutlu anlar gösterilir. Bu gibi videoları kendinize ölçü almayın" diyen Anlı, Polat'ın altınlarını gösterme şeklini eleştirdi.

Müge Anlı, "Kocam böyle bir avuç altın getirse hayatta göstermem nazar değecek bir de o da kıymete binecek 'baksana bu adam herkese çil çil altın verecek' diye sıraya dizilecekler" sözleriyle konuya dikkat çekti.

Anlı'nın eleştirilerine sessiz kalmayan Dilan Polat, Instagram hesabından bir dizi paylaşımla cevap verdi. Polat, "Müge Hanımcım, benden size çok sevgiler. Alla sizin de muhabbetiniz artırsın. Ben; Dilan Polat 120 şube sahibiyim fenomen değil, iş kadınıyım." ifadelerini kullandı.

Polat, Anlı'nın programının özelliğine atıfta bulunarak, "Gerçekten bir Müge Anlı kalmıştı bizi konuşmayan" dedi ve "Kız bu Müge Anlı kaybolan şeyleri buluyor ya, benim yüzüklerimi de bulur mu acaba?" şeklinde espri yaptı.

Sosyal medyada ve televizyonda yaşanan bu altın gerginliği, hem Anlı'nın hem de Polat'ın takipçileri tarafından merakla takip ediliyor.

Editör: Ulaş Odabaş