Müfit Can Saçıntı, "Mandıra Filozofu" lakabıyla tanınan ve yaşamın pek çok alanına dikkat çeken ve ilginç yaklaşımlarıyla dikkat çeken bir sanatçı. Kendi hayat tecrübesi ve görüşleri üzerine kurduğu "İtiraz Ediyorum" isimli gösterisiyle, izleyenlere hem güldürürken hem de düşündürmeyi hedefliyor.

“Mandıra Filozofu” lakabıyla tanınan, ünlü oyuncu Çorumlu hemşehrimiz Müfit Can Saçıntı, bugün Çorumlu hayranlarıyla buluşacak.

Çorum'da engeller sanatla yıkılıyor: Yetenekli ellerden muhteşem eserler Çorum'da engeller sanatla yıkılıyor: Yetenekli ellerden muhteşem eserler

Hayatta birçok şeye karşı olan ve birçok şeye itiraz eden, televizyon ekranlarının ve tiyatro sahnelerinin sevilen yüzü Çorumlu hemşehrimiz Müfit Can Saçıntı, “İtiraz Ediyorum” adlı eserini sevenleri için sahneleyecek.
“İtiraz Ediyorum” adlı tek kişilik güldürü, bugün saat 20.00’de Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda Çorumlular için sahnelenecek.

Güldürürken düşündüren, aynı zamanda eğlendiren Müfit Can Saçıntı, evlilikten, eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara kadar, pek çok konuda ilginç yaklaşımları ile dikkat çeken bir sanatçı.

Güldürünün biletleri Gazi Caddesi Halkbank karşısında bulunan Erdem Optik veya Atatürk Lisesi arkasında bulunan Maya Cafe’den temin edilebilecek.

Oyun için “bir bilet alana bir bilet de bedava” kampanyası uygulanıyor. Bilet fiyatı kişi başı 200 TL olarak belirlenirken, bilgi ve iletişim için 0 549 251 33 06 nolu telefon aranabilecek.

Kubilay Olcan

Editör: Ulaş Odabaş