Pirincin diyarı Osmancık’ta vatandaşlarla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduğunu dile getiren Milletvekili Tahtasız, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. 
CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz’la birlikte Osmancık Belediye Başkan adayı Hüseyin Kesenek’in başarıyla yürüttüğü seçim çalışmalarına destek verdiklerini kaydeden Milletvekili Tahtasız, İlçe başkanı Sadık Eker, il genel ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Osmancık esnafını gezerek, vatandaş ve esnafımızla sohbet ettib
Milletvekili Tahtasız, “Osmancık bu seçimde halkçı belediyecilikle tanışacak. Hak ettiği şekilde yönetilecek” dedi. 

ALİ OSMAN ŞAHİNER’İ ZİYARET ETTİLER

Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Belediye Başkan adayı Hüseyin Kesenek, İl Genel ve Belediye Meclis adayları ile birlikte Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner’i ziyaret etti. 
Ziyarette başta ismiyle marka haline gelen pirinç üretimi olmak üzere bölgedeki ekimi yapılan tarım ürünlerine yönelik beklentileri üzerine konuşuldu. Yağışların henüz istenilen seviyede olmadığını belirten Şahiner, yağışların artması ve bekledikleri fiyatların verilmesi durumunda çiftçinin az da olsa nefes alacağını söyledi. 
Milletvekili Tahtasız, “Çiftçinin alın terinin karşılığını alması için verdiğimiz mücadeleye devam edeceğiz” dedi. 

Osmancık ‘Ege’ bebek için yürüdü Osmancık ‘Ege’ bebek için yürüdü

OSMANCIK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NA ZİYARET

Milletvekili Tahtasız ve beraberindekiler Osmancık’taki ziyaretlerimiz kapsamında Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret ederek, Başkan Nihat Kabakçı ile görüştü. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Osmancık esnafının da zor günlerden geçtiğini belirten Kabakçı, esnafa verilen 7200 prim gün sözünün tutulmasını beklediklerini vurguladı. 

OSMANCIK PAZARYERİ ZİYARETİ

Osmancık Belediye Başkan adayı Hüseyin Kesenek, CHP Osmancık ilçe Başkanı Sadık Eker ve partililerle birlikte Osmancık pazarını gezen Milletvekili Tahtasız, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. Yüksek enflasyonun hem pazarcı esnafını hem de halkı mağdur ettiğinin altını çizen Tahtasız, “Enflasyon canavarını başımıza bela edenlerden halkımız 31 Mart’ta hesap soracak” şeklinde konuştu. 

RECEP AKER’DEN ESNAFIN KREDİ TALEBİ VE KREDİYE ULAŞIMI KONUSUNDA BİLGİ ALDILAR

Milletvekili Tahtasız ve beraberindekiler Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret ederek, Başkan Recep Aker’den esnafın kredi talebi ve krediye ulaşımı konusunda bilgi aldı. Milletvekili Tahtasız ve beraberindekiler esnafın sorunlarının takipçisi olacaklarının altını çizdiler. 

HASTANEDEKİ DOKTOR VE EKİPMAN EKSİKLİĞİ GİDERİLMELİ

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve beraberindekiler 14 Mart Tıp Bayramı’nda Osmancık Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık emekçilerinin bayramını kutladı.
Tahtasız; “Çorum Merkez ve tüm ilçelerinde olduğu gibi Osmancık ilçemizde de;
- Kardiyoloji uzmanı,
- Nöroloji uzmanı,
- Beyin cerrahı,
- KBB ve Kadın Doğum uzmanı yok. 
Doktor ve ekipman eksikliğinden dolayı hastalarımız mecburen Çorum merkeze geliyor. Çorum merkezde de tek hastane olduğu için inanılmaz yığılmalar oluyor.
Bu durum hem fazlasıyla yoğun çalışan doktorlarımıza hem de sıra bulamayan, muayene olamayan hastalarımıza eziyettir. 
Sayın Fahrettin Koca’dan ve Cumhur ittifakı milletvekillerinin, Çorum’un çığ gibi büyüyen sağlık sorunlarına el atmasını sabırla bekliyoruz” dedi.