Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre, Çorum'da hava durumu 9 Mayıs Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Vatandaşların su baskını ve ulaşımda aksamalar konusunda dikkatli olmaları gerekiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Çorum için önemli bir uyarı geldi. Şehirde öğleden sonra etkili olması beklenen gökgürültülü sağanak yağış akşam saatlerine kadar devam edecek. İşte 9 Mayıs Perşembe günü Çorum hava durumu...

Çorumlular dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre, şehiri bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağışlar saracak. 

Meteoroloji'nin yeni Çorum hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı.

Çorum'da bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Hayvan Pazarı'nda Padok Kiralama detayları açıklandı: Ön kayıtlar ne zaman başlayacak? Hayvan Pazarı'nda Padok Kiralama detayları açıklandı: Ön kayıtlar ne zaman başlayacak?

Meteoroloji Çorum saat vererek uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, 9 Mayıs Perşembe günü öğlen 15:00'da civarında başlaması beklenen yağışlı havanın aralıklarla akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Akşam saatlerinde bitmesi beklenen gökgürültülü sağanak yağışların Salı gününe kadar aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 23 derece olacak.

Editör: Merve Kayış