Çorum'da komşusunu öldüren polis memuru tutuklandı Çorum'da komşusunu öldüren polis memuru tutuklandı

Canlı bağlantı ile İstanbul Teşkilatı'na hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından hızla çalışmalara başladıklarını vurguladı. Bu kapsamda, yetkin isimlerden oluşan bir kabine kurduklarını ve önümüzdeki dönemde atacakları adımları belirlediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Teşkilatının bayramlaşma programına canlı bağlantı ile katıldı.

Teşkilata seslenen Erdoğan, Müslümanlar olarak Kurban Bayramı'nı idrak etmenini sevincini yaşadıklarını belirtti.

"Seçimlerin geride bırakılması sonrasında hemen kolları sıvadık"
Kendilerinden desteğini esirgemeyen deprem bölgesiyle birlikte diğer illeri de kalkındırmanın gayretinde olduklarını söyleyen Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin geride bırakılması sonrasında hemen kolları sıvadık. Kendi alanında yetkin isimlerden oluşan güçlü bir kabine kurduk. Meclisteki ve genel merkezimizdeki görevlendirmeleri neticelendirdik. Birer hafta ara ile üst üste yaptığımız iki kabine toplantımızda önümüzdeki dönemde atacağımız adımları belirledik. Birileri parti içi koltuk kavgasından haftalardır başlarını kaldıramazken, biz meydanlarda milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmeye başladık.

Çiftçilerimizden asgari ücretle çalışanlara, toplumumuzun farklı kesimlerine yönelik müjdelerimizi açıkladık. Emeklilerimizin maaş ve ikramiye ödemelerini bayram öncesinde yaparak hayır dualarını aldık. Konut kiralarında üst sınır uygulamasını bu sene de devam ettiriyoruz. Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız. Böylece seçimlerde milletimize verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmiş olmanın bahtiyarlığını yaşayacağız."

Erdoğan, milletin 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki seçimlerde AK Parti ve Cumhur İttifakı'na olan güvenini gösterdiğini belirterek, "Kendisinin ve evlatlarının geleceğini bizde gördüğünü bir kez daha açık ve net olarak ifade etmiştir. Bu vesileyle seçim maratonundaki gayretleriniz dolayısıyla her birinizi, tüm İstanbul Teşkilatımızı, 81 vilayetimizin tamamındaki yol ve dava arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Anadolu Ajansı